Ute och går!

Det var verkligen inte igår kan jag meddela, men faktiskt ganska skönt ändå och bra träning att gå med vagnen i snön!





Äkta människor

Har ni sett den nya svenska serie äkta människor? Om inte så rekommenderar jag verkligen att göra det! Visserligen har vi bara sett ett avsnitt men det verkar lovande måste jag säga. På svt play kan ni hitta avsnitten, tror det är tre som ligger ute nu!





Hej,hej!

Jag och Minou har varit runt överallt med mormor (min mamma:) som sällskap, fyndade en lampa på Röda korset...en riktigt fin en, vars den ska vara vet jag dock inte! Har även lämnat tillbaka tapeter och tanken var att jag skulle låna hem fler, men hittade inget som föll mig i smaken. Har nu där emot kommit på att en vitmålad fin väv skulle passa i Minous rum, har lite planer hur jag vill ha det men får se hur det blir!

Jaha annars då, jo jag har en huvudvärk som aldrig vill släppa trots två glas treo som annars brukar vara super för huvudvärk. Men icke denna gången, får kanske tjata till mig lite massage av Andreas?!

Blir nog att se lite film här, började se trolljägaren igår..en norsk film!





Sen middag

Har varit och hämtat mat på Thaigarden blev två barnrätter, kunde nämligen inte bestämma mig för en:P Och nu står jag på Gul & blå och väntar på Andreas pizza, en Sandra special för er som undrar:) Ni måste testa den om ni äter här, den är hur god som helst!





Handla

På väg in till stan för att handla och hämta upp min gamla trehjuling hos mamma:)





Sovmorgon:)

Fick sova ut riktigt ordentligt idag och vaknade upp som en ny människa om man då bortser från huvudvärken, men ändå helt underbart:) För några år sedan hade man aldrig kunnat ana hur lycklig man kunde bli av en sovmorgon! Jag känner mig ordentligt utvilad och nu blir det massa mys hemma med familjen, kanske går ut en stund också om huvudvärken ger sig!

Prinsessan som fått för sig att använda napp:)





Gott!

Laddar upp med en god lunch innan jag ska ta tag i städningen här hemma!





Ängel fåret har fått sin plats nu

Har satt upp en vitsprayad kvist på väggen i vardagsrummet, blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu får den då hänga där ett tag ändå! Dekorerad med fjädrar, hjärtan, ljusslinga och..såklart ängel fåret:)





Lunch & vila

Har känt mig yr och har mått lite konstigt sedan jag steg upp, så det var bara till att avboka passet på Korpen som jag sett fram emot! Är nog inte meningen jag ska komma iväg och träna, är ju inte första gågen jag fått avboka...Ja, ja inget att göra åt det nu blir det i alla fall lunch för mig och Minou och sedan blir det att gå och vila! Minou fick vara hemma idag för säkerhets skull, men det var då ingen magsjuka så det var ju bra!





Fruktsallad!

Dagen avslutas i soffan med film och en stor skål med fruktsallad och självklart massa kesella vanilj:) Mums!





Mys hemma

Fick en ordentlig sovmorgon idag, men bara ett tag efter jag stigit upp fick jag samtal från Minous förskola. Så det var bara att åka dit och hämta upp henne, kan hända att hon fått magsjuka...men hon verkar då ändå ganska pigg:) Så nu är vi i alla fall bara hemma och myser!



Idag

Varit hos Linda och ätit sushi till lunch, sen har jag och Minou varit förbi Colorama och kollat tapeter. Lånade även hem några pärmar, är så otroligt sugen på att fixa till Minous rum. Men vi får väl se hur det blir!:) Och nu är vi hos farmor och hälsar på.





YSL

Ska testa en ny mascara, hoppas den är bra:) Kör annars med Dior iconic som är grym!





Färgar utväxten:)

Är hos mamma och får utväxten färgad:) Måste även få mamma att klippa till min ojämna lugg...





Men äntligen!

Blogg appen har tjorvat på men nu äntligen har jag fått det att fungera igen:) Fick radera och installera om den igen! Kanske blir lite mer uppdatering nu igen då:)