Söndagsmys!

Efter en heldag utomhus är det ju minst sagt mysigt att ligga i soffan och njuta av en värnade brasa:)





Inte ok!

Har sån träningsvärk idag att jag höll inte på att ta mig upp ur sängen idag...och bilden då som jag lagt upp på läpparna, kolla in överläppen! Inte ok! Igår stack det massor och imorse såg den ut så här, nu kanske det inte framgår av bilden men den är röd och det ser inte okej ut! Vad har hänt liksom?!





Städa, städa..städa!

Det roligaste ikväll är att Milla är här (mammas vovve) annars går kvällen i städningens tecken...diskmaskinen, tvättmaskinen och torktumlarn går i ett, och jag springer och samlar ihop saker (Minous leksaker till exempel)  som ligger utspridda över hela huset.

Bäst att fortsätta! Hade nämligen inte tänkt ägna riktigt hela kvällen till att städa, utan det blir att landa i soffan för lite tvtittande innan det blir godnatt för idag:)




Hej på er!

Man kan ju undra vars jag tog vägen, har tyvärr inget bättre svar än att jag haft annat för mig:) Har ju till exempel världens finaste dotter som upptar mycket av min vakna tid, och då kommer ju såklart bloggen i andra hand!

Sen får jag skylla ganska mycket av frånvaron på blogg appen, som oftast strular! Vet inte hur många inlägg jag gjort på den som aldrig kommit upp på bloggen! Verkligen synd, då man eller jag oftast har mobilen med överallt och det är det lättare att slänga upp ett inlägg med den istället för med datorn!





Fredagsmys!

Matlagning på gång - pizza blir det med massa god fyllning:)





Go kväll

Hej och go kväll! Har nyligen kommit hem och landat i soffan väntades på att potatisen ska koka färdigt. Matlagning på gång här hemma, insång nämligen att jag inte ätit något sedan lunch idag och så kan vi ju inte ha det! Tänker inte ens skriva vad jag lagar till förutom potatisen då...men gott ska det bli! Nog om det nu!

Idag blev Minou 1 år och 6 månader, helt otroligt vad tiden gått fort men samtidigt så har vi hunnit med så mycket tillsammans:) Och för varje dag som går så lär hon sig nya saker och nya ord och det är helt underbart och fantasktiskt att se. Våran älskade lilla prinsessa!

Inte den nyaste bilden men den är hur söt som helst:) Finaste Minou på fårskinnet!





Trött, fast ändå inte..

Är totalt slut efter dagen, men inte så konstigt då jag både varit på utbildning och jobbat....men är alldeles för pigg för att sova, men för trött för att göra något! Imorgon blir det samma igen, åker till Luleå på morgonen (och är då där hela dagen) kvällen spenderas i vanlig ordning på jobbet. Så blir väl lite låg uppdatering här gissar jag men jag gissar att ni överlever:) Ska kanske plocka undan lite smått här hemma innan det är dags att krypa ner under täcket, blir en spännade dag även imorgon!



Utbildning

Är på väg in till stan för att ta bussen till Luleå där utbildning står på schemat hela dagen:)