Frukost!

Finncrisp med avokado blev det till frukost idag:) Gottigott!





Fredag!!

Äntligen fredag:) Känns otroligt skönt med helg efter två intensiva men roliga veckor! Men än är det ju lite kvar, blir att åka buss idag och så får Andreas hämta mig från jobbet ikväll då det blir middag och kanske ett eller två vinglas till det:)





Dagis & jobb

Dricker lite grönt te medan jag gör mig i ordning, sen blir det dagis och handling och jobb såklart:)





Snart hem

Snart är det dags att åka hem! Är ganska så trött, men blir väl lite tv-tittande innan jag ska sova:)





Äppelpaj glass

Köpte hem den här igår och den var så himla god! Precis som att äta äppelpak med glass:) Mums!





Godmorgon!

Sov lite längre idag men har ändå hunnit på snart en timmas promenad! Minou fick frukost i vagnen - välling:) Och nu är vi på väg att gå hem, sen blir det dagis och jobb! Mer intressant är det inte:)





På jobbet

När jag var och lämnade Minou på dagis kom en flicka fram och pratade. Flickan: Varför är du så fin idag? Jag: Ja.. Jag ska på jobbet. Flickan: Måste man vara fin på jobbet? Jag: Nej de måste man inte men jag vill:). Flickan: Varför har du nycklar? Jag: Jag ska köra bil till jobbet. Flickan: jaha. Så jäkla söt! Är i alla fall på plats på jobbet, bara en timma tidig:) Men så kommer det nog alltid att vara, hinner ju inte hem efter att jag lämnat Minou så lika bra att åka hit:)





Ute

Är ute och går en sväng, inte alls samma härliga väder som igår men det går väl an ändå:)





Kalas!

Har varit på kalas tidigare idag och är fortfarande mer än mätt...men gott var det med smörgåstårta och massa gott fika! Nu väntar jag på mamma som är inne och handlar, hon och Milla som sitter här bredvid ska med hem till oss:)





Morgonpromenad:)

Ute på en promenad runt sjön i de härliga vädret:)





Stövlar!

Nya kläder + stövlar, självklart skulle det testas på en gång:)





10 timmar.

10 timmars sömn blev det, och ändå känner jag mig inte värst utvilad! Men är vaken och äter frukost i sängen:) Men blir att fara lite tidigare idag, tog nämligen nästan en timma från mig till Luleå! Men då bor jag ju ute i skogen också:)





Trötter..

Klockan är inte ens åtta och jag är supertrött men steg ju upp strax efter 5 imorse. Får se om jag gör Minou sällskap med att somna tidigt eller om jag bara vilar en stund och stiger upp sen! Lutar åt det första:) Imorgon blir det att stiga upp tidigt igen och hela dagen kommer att spenderas i Luleå:)





Hemma - nu plugg!

Har kört själv till och från Luleå idag:) Duktig! Har precis kommit hem och nu ska jag spendera kvällen med att plugga! Har ungefär hur mycket som helst jag ska lära mig till imorgon, så det är bara sätta igång.





Godmorgon!

Blir att stiga upp tidigt, men nu när det börjat bli så mycket ljusare på morgonen så gör de ju faktiskt inget! nej bäst att göra sig klar, upptäckte förresten att jag kanske haft linserna i fel ögon..typiskt mig:) Men är dock inte helt säker, så glasögonen åker med som säkerhet idag!