Tiden går fort

Ni ska veta vad tiden går fort, på måndag har det gått nio månader sedan Minou föddes! Helt galet:) Och hon lär sig ju nya saker hela tiden, igår kröp hon upp  två trappsteg i trappen..kanske inte så bra att hon lär sig det, men ändå så är det kul varje gång hon upptäcker något nytt!

Minou igår när vi var i Skellefteå.





Skellefteå

Har varit på bilprovningen i Skellefteå och efter det åkte vi in stan och fikade och Minou fick äta lite gröt, blev även att gå en sväng på stan. Och nu har vi för ett tag sedan kommit hem, så nu blir det nog till att lägga sig och vila en stund. Får väl se vad Minou tycker om det som redan sovit massor i bilen.





Ost, kex och vin ikväll

Blev faktiskt riktigt nöjd med håret, och det hör ju verkligen inte till vanligheten. Men toppade bara så skillnaden blev ju inte så stor, men nu är det nyklippt och fräscht i alla fall:) Minou satt i mitt knä under hela tiden, hur nöjd som helst! Farmor följde ju med för att hålla i Minou under tiden men självklart ville hon ju hellre sitta hos mig! Nu ska jag strax gå över till Linda, för lite ost, kex och vin:) Andreas och Minou är i våran lägenhet medans och sedan åker vi tillbaka till Bodsjön ikväll.





Klippning

Var inte alls så mycket tvätt som jag trodde och de mesta är klart redan! Så nu blir det strax en promenad in till stan för att köpa lunch (sushi kanske?) och sedan vara en stund hos farmor innan jag ska klippa mig. Har bokat tid på Parelle, och jag hoppas verkligen att jag blir nöjd denna gången! För oftast blir jag ganska missnöjd över resultatet..Kanske är jag aningen kräsen?! :)





Tvättar

Är hemma i lägenheten och håller på att tvätta upp den enorma tvätthögen, sen kanske det blir en sväng in till stan.





Dagen så här långt

Vaknade av att telefonen ringde vid åtta tiden, en väldigt pratglad kvinna som fått erbjudande om farmors lägenhet,. Vi gjorde så att dom som ska komma och kolla på farmor lägenhet ringer till mig istället för till henne då jag alltid har med mig telefonen och alltid kan svara. Och då Minou vaknade ungefär samtidigt var det ju lika bra att kliva upp.

Har varit ute och gått i det härliga vädret, blev en promenad runt sjön och sedan ha jag även hunnit med att handla och betalat räkningarna, skönt att ha det gjort!

Minou med en socka i munnen, hon bär ofta omkring saker i munnen när hon kryper. Söt tjejen våran:)






Big Brother

Att jag hållt mig vaken så här pass länge är ju helt otroligt! Och dessutom är huvudvärken väck, nu blir det BB:) Men efter det blir det nog att gå och sova, hoppas bara på att Minou också har den planen. 

Förresten Minou fick prata eller titta på mormor och morfar i webbkameran, det var kul det!





Huvudvärk..

Är helt slut, huvudvärk och tröttare än tröttast..försökte vila en stund men det gick inget vidare, så det blir en kväll i lugnets tecken. Hade egentligen tänkt ta och gå en långpromenad, fixa i ordning alla kläderna och betala räkningar men jag tror nog att det blir uppskjutet till morgondagen. Nu får det istället bli tv tittande och plocka fram påsen med naturgodis som jag köpte idag:)



Middag

Efter en hel dag på stan är energin ganska så låg, så nu blir det till att laga middag - spagetti och köttfärsås. Helt klart en av mina favoriträtter, kan liksom inte bli fel!





Runt sjön

Har varit och gått en kvällspromenad runt sjön, nu blir det bara att ta det lugnt framför tvn. Och så ska vi väl försöka komma i säng i tid, då jag ska upp tidigt och åka till tandläkaren och Andreas ska upp och jobba..







Minous första rån..smörgåsrån alltså:)

Minou fick smaka smörgåsrån för första gången idag, och det var gott:)








Grodan Boll

Åkte hem till stan för att hämta fler saker då vi kommer att vara kvar i Bodsjön ett tag till, och trots att vi fått med oss det mesta så kom jag precis på att jag glömt min vetevärmare! Ska då in till stan imorgon så får väl åka och hämta den då.

En groda som kom hoppandes ute på gården idag..





Fler bilder

Här kommer fler bilder från igår och idag:

Leker med isbitar:)

Mamma och Minou, lite småtrötta var vi nog båda två när bilden togs.

Ut och provgår i gåstolen.

Inte riktigt nöjd över huvudbonaden var hon, men så söt!





Ute med gåvagnen

Vilket härligt väder! Minou har provkört gåvagnen och provgått i gåstolen ute, det är så pass torrt att hon har kunna gå omkring i bara sockar. Annars gör vi inte så mycket, men det är väl det som är tanken när man är ledig. Vi bara myser, äter massa godis och bara har det gott:)







Grävmaskin med farfar

Minou fick åka grävmaskin med farfar idag, det var verkligen en höjdare:) Hon tyckt det var riktigt spännande med alla spakar!