Godnatt..snart i alla fall!

Gick sådär med städningen..blev så sjukt trött & ja nu ligger jag här i sängen och kan inte sova?! Kan hända att jag ligger och funderar alldeles för mycket på alldeles för mycket saker...! Ska försöka sluta upp med det och sova:) nattinatt!





Idag:)

Har varit fullt upp idag men, men har ingenting emot det:) bara det att kvällen ser likadan ut - massor att göra! Där emot lite mindre kul saker som städning och tvätt! 





Godnatt:)

Har varit som fullt upp hela dagen, en otroligt trevlig dag/ kväll som spenderats med några av de bästa:) men nu blir set sängen och sova..eller förresten först lite film sen sova!





Jag ser:D

Upptäckte än en gång ( ja det har hänt förr...) att jag haft linserna fel, vänsterlinsen i höger öga och tvärt om! Så har då i flera dagar gått runt och inte sett så mycket..eller ja typ inget! Ja märkte ju såklart att jag inte såg så bra men trodde att jag beställt fel styrkor..men tänkte att det får väl funka tills vidare ändå! Ja inte är det lätt alla gånger:D men nu ser jag i alla fall!





Stor dag!

Minou kissade på pottan första gången imorse:) Så himla duktig! Kunde som inte hålla tillbaka tårarna riktigt..:) Så nu blir det shoppa en present och kanske klistermärken eller liknade för att uppmuntra till kommande gånger!





Hej & godmorgon!

Sovit dåligt i natt, drömt massor och vaknat flera gånger! Men nu blir det att köra igång denna dagen, känns lite segt men klart att det ska gå! Det är ju trots allt fredag idag:)





Kaffe

Är i Boden och ska hälsa på lite folk,och Minou är såklart med!





Snart sova

Bokläsning innan det är dags att sova:) För en av oss i alla fall. För min del blir det lite True blood innan jag kryper ner under täcket!





Det var ju såklart det x 2..

Det var ju såklart att jag skulle ramla baklänges i leran ( enda gången jag har nåt vitt på mig - t- shirt i detta fall) när jag drog ut vagnen ur bilen..såg nog sjukt kul ut i alla fall för dom som såg på:D och såklart så började mobilkameran helt plötsligt fungera idag, inte ok när jag ställt in mig på en ny mobil.. Fast ska väl vara glad att den fungerar i alla fall!





Utan mobilkamera:(

Kameran på mobilen har gett upp, kan möjligtvis bero på att jag tappat telefon några gånger i marken..hur som helst lite trist att vara utan då jag tagit kort varje dag!





Chokladrutor på g:)

Ska snart ta ut chokladrutorna ur ugnen:) Det ni,det blir riktigt gott! Välförtjänt kvällfika framför tv efter allt städande idag:)








Prommis, middag &..städning

Prommis, middag och nu blir det att städa upp kaoset här hemma! Och med massa bra hög musik ur högtalarna kommer det nog att gå mycket lättare:D


Blekaste benen tillhör nog mig;)





Hej

Första blogginlägget på flera månader och tyvärr ingenting vettigt att skriva!Har ont i halsen och ska proppa i mig lite halstabletter och kladdkaka innan det blir dags att krypa ner under täcket..