Smulor...

Nu ligger jag i sängen med Minou som precis somnat och väntar på att Andreas ska komma upp med mer hårdbrödmackor åt mig! Har nyss ätit två men det är ju så gott! Ost ska det vara på..mums! Dock misstänker jag att Andreas inte blir så nöjd när han ska sova, har nämligen legat på hans sida och ätit. Ooops:p Inte gjort det med mening, men i alla fall! Finns ju trevligare saker än att somna i en säng fylld med hårdbröds smulor...

Ska väl kanske kika på lite film också innan det är dags att släcka lampan, så förresten Bad teatcher med Cameron Diaz. Helt ok faktiskt!





Hund på H&M

Måste ju berätta vad som hände i måndags när jag var inne i stan på väg till jobbet. Såg en hund som sprang omkring lös med bara en bit av kopplet kvar. In och ut ur butikerna for den och ingen ägare som syntes till och ingen verkade vara intresserad av att fånga den. Ja så det var ju bara till att gå efter hunden som sprang in på H&M, fick tag på den på en gång så jag gick ut med den. Frågade ett gäng tanter om dom visste vem som ägde hunden, men icket! Då kom det fram en tjej som sett någon hon trodde var ägaren. Så jag gick dit med hunden, och kvinnan var mest arg över att hunden bitit sönder kopplet!! Man ba okej?! Inte liksom glad för att hon fått tillbaka hunden..Och jag klappade hunden och sa att åt henne att ja det var ju i alla fall en fin hund hon hade, fick som svar tillbaka: va?! den här byrackarn...Tråkigt! Fick i alla fall ett tack, men det kändes inte riktigt så tyvärr....Hoppas att jag har fel om kvinnan, men det kändes lite som att personen inte borde ha hund! Men jag hoppas innerligt att jag har fel!

Sen förstår jag mig inte riktigt på folk ibland, varför gör man inget om man ser en lös hund som springer omkring? Folk på H&M tittade bara konstigt på mig när jag tog fast hunden, dom kanske trodde det var min och att jag hade dålig koll på den men jag menar ändå! Jag måste säga att jag tycker jag är bra på att agera inte bara på lösspringande hundar, för nog har jag fångat in några stycken vid det här laget...:P Utan även andra saker som att ser man att nån behöver hjälp eller nåt annat (nu tänker jag inte på att nån håller på att dö eller så, inte sån hjälp..för då hoppas jag väl ändå att folk reagerar) men det känns som många bara vänder sig bort och tycker att det är nån annans problem! Nej jag tycker vi borde hjälpa varandra mer, alltså även dom man inte känner!






Inte så speciellt!

Har nyss kollat in Fokis webshop Fokiwa, kändes tyvärr som en besvikelse faktiskt! För dyrt och kändes ändå inte så där jättespeciellt, för visst hade kläderna varit lite mer WOW så hade jag säkert kunnat betala lite mer..Men det är ju bara första dagen för butiken så det kanske blir bättre, lär nog kika in fler gånger ändå:)





Trötter

Jag är helt slut! Kom inte hem förrens sent igår då vi var förbi på Fårön efter jobbet, och sen visade sig att Minou inte var det minsta trött! Låg länge brevid henne och sjöng, men icket! Så till slut fick hon komma upp (kanske inte så bra idé) men ibland så känns det bäst att hon får komma upp. För att höra henne gråta och vara missnöjd hur länge som helst går inte..Sen förstår jag ju att sånt där lär sig barnet fort, men händer de några få gånger kan det väl ändå inte skada?! Jag tror då inte det! Hon till skillnad från mig och Andreas hade hur mycket energi som helst, hon dansade och sprang runt..hade gärna haft lite av hennes energi!

Och när filmen var slut, blev ju bara en stund då vi redan börjat se den tidigare så gick vi och la oss allihop och Minou somnade på stört! Och vi började se en ny film, så det blev att somna sent...det ångrar man idag, ska satsa på en tidig kväll i kväll!





Hej och godnatt!

Kikar in så här på kvällskvisten för att säga hej och godnatt! Har varit fullt upp idag..hela förmiddagen gick åt till att vara orolig, men som tur var gick det bra! Och jag har pratat med mamma nu på kvällen. På dagen har vi, jag Minou och Minous farmor varit runt på lite förskolor och hälsat på. Och det gick ju bara fint, Minou gick direkt fram till barnen och hon hade nog gärna stannat kvar längre:D Och så har jag ju spenderat kvällen på jobbet, första jobbkvällen! Spännade och kul, så jag ser verkligen fram emot att få gå till jobbet imorgon!

Nu är planen att få lilla fröken (som tyvärr inte alls verkar trött) att sova, och sen om inte jag också hinner somna blir det att kika på lite film. Har två filmer vi börjat se men inte sett klart, jag vet..men när man inte orkar se klart så blir det så! Ena filmen är Drive Angry som verkar riktigt bra av det vi sett i alla fall!



Om tiden bara gick lite fortare..

Jag känner mig inte riktigt på blogghumör just nu...mamma ligger just nu inne för operation på Sunderbyn, och en operation är ju alltid en risk. Och jag är orolig, vill bara att tiden ska gå och att jag får ett samtal från henne eller E!

Jag kanske återkommer senare idag eller ikväll, har mycket att göra idag så jag vet inte riktigt om jag kommer att ha tid. Ska bland annat förbi några förskolor som vi kanske ska söka plats på, och sen är det ju min första jobbdag idag.




Laga mat

Har varit och handlat massa mat, så nu blir det till att laga mat och frysa ner! Kan nog vara bra att ha lite färdig mat i frysen. Så mycket mer har jag faktiskt inte att säga! Har som varit ganska så seg idag, var uppe på tok för länge i natt. Vilket resulterat i att vi sovit massor idag och inte kommit igång förrens nu typ..helt onödigt egentligen! Satsar på att komma i säng tidigare idag:D



Gina Tricot x 3

Sitter och kollar in höstnyheter...kläder alltså! Ojoj så sugen man blir på att klicka hem både det ena och det andra. Just nu känns det ganska tomt bland mina kläder då jag rensat bort 5 fulla säckar, så lite nytt hade ju inte skadat.

Dessa tre från Gina Tricot hade gärna fått flytta hem hos mig!





Surströmming

Självklart så började jag flytta rummen igår, vilket jag ångrade vissa stunder...Det var ju hur mycket som helst att bära! Men jag hann då klart det mesta i alla fall. Till middag igår blev det surströmming, hur gott som helst! Och på kvällen såg vi en film som vi aldrig verkar bli klara med, ser typ en bit av den då och då..och sedan blir vi för trötta och så får vi stänga av.





Stort ha-begär!

Men åh hur fin var inte denna då?! Den är ju helt, helt underbar! Hade det inte varit för priset på 1500:- så hade jag omedelbart klickat hem en av dom! Nej alltså jag är helt KÄR, detta måste nog ändå vara något av det vackraste jag sett i mjukiströjväg..och jag överdriver inte. Nåja får nog drömma vidare!


Finns hos Nelly!





Godmorgon fredag!

Jag är ju som jag skrev tidigare väldigt sugen på att flytta Minous rum till nedervåningen, men vet ju inte om jag kommer orka eller hinna göra färdig det idag! Och när man väl börjat vill man ju få det färdigt, får ta mig en liten funderare..

Annars blir det lite undanplock här hemma, det behövs verkligen!


Våran mysiga eld igår:)





Fiska mera

Nu blir det en vända till till Vitsjön, vi har laddat upp med torr ved, tändvätska och tidningar. Nu jäklar borde det väl ta sig?! Sen ska vi ju såklart fiska också! Minou får stanna hemma med Andreas och se hockey, blir nog bäst så:D Var ju lite bökigt att ta sig fram med barnvagnen på träspångarna som går runt sjön, men det GÅR! Fick köra på framhjulet hela vägen, tur att den är trehjulig vagnen och att jag har det mottot att ingenting är omöjligt:)

Nåja nu blir jag snart upphämtad, hoppas verkligen på att få dra upp en stor fisk!



Vitsjön

Jag och Minou har varit till Vitsjön hela dagen tillsammans med L & T, en fisk blev de, tyvärr inte jag som drog upp den! Förutom att fiska så kämpade vi på ett bra tag med elden, vi fick ge oss till slut..veden var alldeles för blöt. Grillad korv är ju gott men kall är ju också gott så de var så det fick bli! Hur som helst riktigt mysigt att vara ute hela dagen!







Flytta Minous rum

För närvarande har Minou sitt rum på övervåningen och då det är just på övervåningen så är vi tyvärr inte i det rummet så ofta! Då vi istället är mest i köket på dagtid så har hon massa leksaker här istället. Och det blir ju som ni säkert förstår väldigt stökigt! Och det gör ju egentligen ingenting bara man har möjlighet att plocka undan det och det har vi inte i köket. Så nu funderar jag på att flytta ner alla hennes saker till ett rum här nere, så att om än hon leker i köket så kan man plocka undan grejerna i rummet när hon lekt färdigt!

Sen så tänkte jag att hon kan ju ändå ha sin säng på övervåningen, för än så sover hon ju i vårat rum och när hon ska börja sova i eget rum så kan ju sängen få stå kvar i hennes nuvarande rum. För det lär ju säkert dröja många år tills rummet uppe kommer att användas så det är ju lika bra att flytta ner!

Undra bara när det ska göras?! :D



Jobb!

Har varit full fart hela dagen, på morgonen en snabb sväng förbi farmor sedan arbetsintevju. Sen en promenad med L till Badhusparken där Minou fick busa ett tag. Efter det mötte jag upp M för lunch på Thaigarden och sen strosade vi bara runt ett tag. Mycket trevlig:)

Sen stan med L igen! Köpte en kalender och 3 nya plagg till Minou. Har även varit förbi Korpen och köpt ett årskort, så nu blir det äntligen att börja träna där! Tänkte att det passade bra då jag ändå kommer att vara inne i stan nästan varje dag, fick nämligen jobbet som jag var på arbetsintervju på! Så på måndag börjar jag:) Blir att jobba 4 timmar per dag söndag - torsdag, kvällstid och det passar ju mig perfekt!

Och inte ett endaste kort har jag tagit idag, helt otroligt! Bjuder på en söt Minou som klarmar sig fast i mammas ben för några dagar sedan istället: