Hej, hej!

Det är dåligt med uppdatering här som vanligt:P Andreas började sin semster i måndags, och då vädret inte varit det bästa så blev det en dags shopping i stan en dag, och en annan dag var vi på Nimbys:) Annars har vi mest försökt få ordning på alla våra grejer! Men nu börjar det ändå likna något:)

På Nimbys

På väg ner till sjön





Packa upp & få ordning

Ikväll blir det att packa upp lite kartonger och försöka få lite ordning på alla saker! Dom mesta sakerna är ju faktiskt på plats nu. Blir nog bara en vända till för att hämta saker i lägenheten sen är den tom, fast då är det jobbigaste kvar..städningen!

Igår när vi var till lägenheten för att fylla ett släp + visa lägenheten, så blev det att sitta i bilen ett tag och vänta innan släpet var på plats. Sa åt Minou: Vill du gunga, och då svar hon gung gung...så gulligt:) Så bara ut ur bilen och sätta sig och gunga, fanns ju bara stora gungor så hon fick sitta i mitt knä. Men nöjd var hon!

Lite nya bilder på våran lilla prinsessa:











Utan dator

Eftersom jag tänkte att Minou skulle få kolla på lite Pingu för nån dag sedan medans jag hängde upp kläder, så satte jag Minou i sin säng och min dator på nattduksbordet brevid. väldigt smart tänkte jag..fram tills datorn åkte i golvet och gick sönder!! Tack och lov var det bara skärmen som gick sönder, så Andreas förde över alla bilderna från hårddisken. Jag menar det hade varit riktigt tråkigt om flera års bilder bara försvunnit..måste bli duktigare på att framkalla eller bränna ut bilder framöver. Höll ju på att få en mindre hjärtinfarkt innan det stod klart att hårddisken klarat sig. Så det blir väl att leta sig en ny dator snart, undra om det blir en bärbar eller en stationär?! Fram tills dess får låna Andreas dator, och tur är väl det:) Men oj vad jag kommer att sakna min rosa lilla pärla..den var ju så söt!






Utvilad

Vilket oväder det var igår, regnet bara öste ner! Hade egentligen tänkt se BB innan vi gick och la oss men det åskade så mycket, så vi stängde av tv och kröp ner i sängen istället:)

Minou somnade redan vid halv nio tiden igår och dessutom har hon nu i några dagar sovit hela nätter utan att vakna, helt underbart! Vaknar gör hon vid 7.30-8.00, så både vi och Minou får sova ordentligt så man vaknar pigg och utvilad!

Funderar på att ta en liten promenad trots att vädret inte är det bästa...