Arvidsjaur

Såg att ett gammalt inlägg kommit upp i bloggen..jag har inte varit på röda lyktan idag utan det var för nån vecka sedan:) Idag har jag spenderat dagen på körskolan i Arvidsjaur, två körlektion är avklarad och en massa teoriplugg!





Fikar på Röda lyktan!

Blev fika för mig och Minou medan vi väntar på att Andreas ska sluta jobbet och hämta upp oss:)





Tröstshopping?!

Köpte fler presenkort för ett tag sedan till ett värde över tusen, upptäckte idag att alla hade gått ut!:( Lite tröstshopping i ett sånt här läge hade inte varit helt dumt! Känner att jag är värd det:) Kanske blir en vända på stan på rasten för att se om jag hittar något trevligt!



Thaimat & framkallade bilder

Sedan i fredags har jag faktiskt lagat 4 nya maträtter!! Och allt blev supergott:) Idag blev det thaimat, och trots att jag trycke i mig allt som gick så blev det ändå över till en matlåda imorgon! Så får även njuta av den goda maten imorgon:)


Har fått hem massa bilder jag framkallat, och alla dessa bilder som ligger på bordet är bara en mapp av jag vet inte ens hur många mappar som jag har med bilder på hårddisken!!! Kan nog vara några tusen bilder MINST!!! Och dom flesta bilderna har samma motiv - Minou:)





Wool Coat

Har beställt denna kappan från Bubbleroom och jag hoppas verkligen att den är lika fin som den ser ut på bilden! Älskar den stora luvan:) Förhoppningsvis får jag hem den redan i veckan!

Mixed from Italy Wool Coat Black på Bubbleroom.se





e.l.f makeup

Har gjort en liten beställning från e.l.f och idag fick jag hem paketet:) Blir verkligen spännade att testa allt, och se om det är något att ha eller inte med tanke på att det är så billigt! Men hoppas såklart på att det är bra kvalitet i alla fall!





Minous första tandläkarbesök

Idag ska vi bege oss till Roknäs där Minou ska till tandläkaren för första gången, blir spännade:) Hon har alltså fått hem en kallelse från dom för ett par veckor sedan! Sen blir det att åka iväg till Sundebyn för återbesök och kolla så ögat blivit bättre. Hoppas,hoppas! Mamma följer med och håller oss sällskap, men nu blir det först jobb i några timmar innan det bär av.



Godmorgon!

Sitter och äter den godaste frukosten: Hårdbröd med mosad avokad och skinka! Minou sitter bredvid mig i sin fåtölj och dricker välling och kollar på Mussepiggs klubbhus. Sen är det bara till att börja ta tag i dagen, har ett enomt tvättberg som måste bort, sen övnigsköra lite och sist men inte minst så ska jag iväg på ett Step pass på Korpen:D



Hornhinneinflammation....

Visade sig att jag hade fått hornhinneinflammation i väster öga, så nu blir det att droppa några droppar i ögonen varje dag! Blir inga linser för mig på ett tag, så det är bara till att beställa nya glasögon så jag ser någonting!





Hemma

Det har irriterat och runnit tårar från ögonen nu i några dagar men idag var det verkligen värst, så när jag lika så var på Cederkliniken frågade jag vad hon trodde om ögonen. Och hon trodde det berodde på att ögonen behövde vila från linserna och när jag ändå hade lång rast gick jag förbi en optiker för att få tid för synundersökning. Fick tid på en gång och det visade sig att efter några tester att jag hade vita fläckar (typ ärr om jag förstod rätt) på hornhinnan. Så fick en tid i Sunderbyn imorgon för att kolla upp det. Men fick inte använda linserna mer idag och med tanke på att jag inte ser mycket utan, så det var bara att gå iväg till jobbet och logga ut och åka hem.







Lunch

Sitter på jobbet och äter lunch (thaimat..:) sen blir det en sväng förbi Apoteket, Cederklinken och sedan blir det nog en runda på stan också innan jag börjar om att jobba 16.00.

Någor annat intressant har jag faktiskt inte att berätta, förutom att jag hade helt glömt bort det här med att pepparkakorna blir större i ugnen..Det blev en jättepepparkaka istället för massa små söta! Men den gick ju att äta i alla fall och det är ju huvudsaken!



Pepparkakor

Har precis ställt in en plåt med pepparkakor i ugnen och med Minou som medhjälpare så blir det säkert riktigt goda kakor:)






Happy pills

Hur glad tror ni jag blev när jag hittade en Happy pills butik i Barcelona?! Riktigt glad:D Upptäckte nämligen dessa fiffiga godisburkar på nätet för ganska så länge sedan, och jag tycker det är en riktig bra affärsidé! Så blev näst intill överlycklig när jag fick syn på butiken på andra sidan gatan när jag strosade runt i Barcelona. I alla fall så väljer man en burk eller en medicinhållare (vet inte om det heter så?!) och fyller den med godis och sedan sätter man på en valfri etikett med eller utan text. Fanns massa roliga att välja!

Perfekt kry på present, eller gå bort present eller ännu bättre fylla den största burken med favoritgodiset och äta upp allt själv!

Köpte hem en hel del burkar men det var någon ( Typ Andreas...) som hann äta upp allt innan jag tog kort, men så här ser en variant ut. Denna är utan text men det fanns även massvis med texter tex: Pink clouds for grey days, For a bad hair day...och många många fler men hittade dock inte texterna på hemsidan!

Fizzy Cola filled bricks





Godmorgon!

Godmorgon på er! Här har vi nyss stigit upp, får nämligen lite sovmorgon på måndagar då Andreas är pappaledig dessa dagar:) Så nu blir de lite tv tittande och mys med Minou innan det är dags att börja göra sig i ordning inför jobbet.

Minou ritade för några dagar (veckor?) sedan:





Barcelona

Här kommer lite bilder från Barcelona: