Ett litet inlägg:)

Det går långt mellan inläggen nu:p Men jag har haft och har fortfarande mycket att göra, så bloggen hinns inte riktigt med. Och det är svårt att kunna blogga när jag har varit flera dagar in till stan både hos farmor och mormor där det inte finns tillgång till internet. Fast jag har faktiskt försökt övertala båda två till att skaffa både dator och internet..men det går inge vidare:P


Lite bilder:


Minou tycker verkligen om att gunga och hon är inte alls rädd fast än det går fort:)

Minou med bästa och kanske dyraste leksaken?! Min telefon..

Majskorkar är mums:)

En av kossorna på ko utsläppet som vi var på i lördags här i Bodsjön!

Minou var inte så där jätteintresserad av kossorna, hundarna som satt brevid var minst lika intressant:)





Duktig:)

Igår kom Minou gående fram till mig ( första gången hon bara kommit sådär och gått) när jag var i hallen och höll på med något, och idag har hon gått massor! Duktig tjej:)





Rutiner

Minou har nyss ätit kvällsgröten och nu är det snart dags för nattning - en dusch, borsta tänderna och läsa bok/sjunga och sen sova. Blir tredje kvällen vi kommer att göra på detta viset, rutiner är bra! Hon har sovit några timmar i sin säng och sedan när hon vaknat på natten har hon fått komma upp i våran säng och ätit välling. Målet är ju att hon ska sova hela nätter i sängen sen, men en sak i taget! Är verkligen jätteglad för att det gått så smidigt (än så länge..) med att sluta med ammningen!

När vi var ute idag:)







Lite tid för att blogga

Har varit riktigt dålig på att blogga nu ett tag! Men det är ganska mycket just nu, ska bland annat hjälpa farmor att flytta. Den 26 maj ska det mesta vara nerpackat och klart för flytt. Så på en liten stund, efter Minou har ätit upp sin gröt och fått på sig kläder så åker vi in till stan. Sen så är det mycket kring körkortet som ska göras, dock har jag inte öppnat böckerna på över en vecka..men ändå det ligger i bakhuvudet och jag vet ju att jag måste ta tag i det! Sen så ammade jag Minou för sista gången om allt går som det ska, natten till söndagen. Så i natt har hon bara fått välling, många tårar och mycket skrik blev det men någon måste man ju pröva! Och det kommer nog att bli jobbigt några nätter nu...





Idag åker vi hem

Har inte blivit att sitta mycket vid datorn då vi haft massa annat för oss. Trevligt har vi haft:) Men idag så åker vi hem till Piteå, 17.35 går tåget, hoppas bara det inte blir någon försening!

Gott med banan!

Busar med Milla.





I Kiruna

Tågresan igår gick bra, fast självklart så fick vi stå i Boden länge och invänta ett tåg från Göteborg. Så tåget kom till Kiruna en timma senare än beräknat.
Busig och ganska högljudd var hon väl men det gick väl an ändå, tycker dock lite synd om enda personen som satt några säten ifrån oss..


Framme i Kiruna blev det massa lek och bus och självklart lite smörgåsrån:)






Kiruna imorgon

Imorgon tar jag och Minou tåget till Kiruna för att hälsa på:) Så ikväll blir det bara massa mys, har köpt två filmer, laddat upp med godis och sist men inte minst så får man ju inte missa BB. Blir spännade att se vem som åker ut ikväll!





Lek i lekpark

Igår var vi till en lekpark för första gången med Minou, men jag var nog ändå den som var mest road:) På kvällen var jag och Minou hos Linda och åt god mat och hade det trevligt.

Nya kläder från Cubus. 
 
I Badhusparken










Mycket nu

Hela dagen igår spenderades på stan, hos farmor och hos mormor. Kom inte hem förrens vid sjutiden. Och även idag kommer jag att åka in till stan för att vara tills Andreas slutar, glömde ju nämligen barnvagnen hos farmor + att jag ska gå till Roberts trafikskola och köpa böcker!





Sorterar bilder

Minou somnade för en liten stund sedan inne hos farmor och farfar, så jag ska passa på att gå igenom mängderna med bilder som jag har på datorn. Brukar vara duktig ett tag med att ha ordning, men sen så blir det bara att jag gör en ny mapp för varje gång jag för över bilder från kameran till datorn..Och då blir det en hel del mappar!

Minou i söndags på Fårön, fick smaka gurka..





Ingen promenad

Har inga speciella planer för dagen, utan vi kommer nog att vara i Bodsjön hela dagen. Typiskt att jag glömde ta ut barnvagnen ur bilen innan Andreas åkte på jobbet, jag som hade tänkt ta en långpromenad...hoppas jag är lika taggad ikväll!





Idag & ikväll

Steg upp tidigt idag och åkte till Fårön, där jag och Minou spenderat hela dagen med mamma, Esa, mormor och morbror. Trevligt! Och senare idag blev vi upphämtade på Fårön och åkte direkt till Bodsjön, sen har jag kört lite bil, skrivit lite jobbansökningar ja det är väl ungefär det som jag gjort ikväll. Nu blir det snart BB. Just det förresten! Är ju hundvakt och världens finaste Milla medans mamma och Esa är i Sunderbyn, på Onsdag eftermiddag kommer dom tillbaka.





Träd

Jag, Andreas och Daniel tog en promenad efter middagen igår och då tog jag den här bilden. Var ju inte alls så där mörkt ute, men visst blev den fin bilden?





Körkort

Jag har nog bestämt mig nu för att ta tag i körkortet:) Det tog ju några år, men nu vill jag! Och det känns bra att jag väntat, för har jag börjat med det tidigare så hade jag inte gjort det för min egen skull utan för nån annans. Är ju några stycken som tjatat på mig:P I alla fall så har jag provkört lite både igår och idag och det gick bara fint. Papprena är inte färdiga ännu, så jag får nöja mig med att provköra längst någon skogsväg tills jag har tillstånd.

Massa härliga bilder på Minou från igår:)








Första Maj

Åt god mat här i Bodsjön igår innan vi gick ner för att kika på brasan. Och Minou var bara glad mest hela kvällen:)