Målat

Hittade ett konstverk på mobilen då jag vaknade:) Tror Minou lekte med telefonen då jag somnat, och ja jag somnade väl innan åtta..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2663479/images/2012/pic_5090bac9e087c322fcfd5932.jpg" class="image">





Trött, tröttare...tröttast!

Ska försöka hålla mig vaken men är galet trött alltså! Ska ta en lång dusch och se om jag piggnar till:)





Halkigt..

Jäklar så halkigt..fick sladd på lastbilen och flera bilar bakom! Men det gick ganska bra ändå, fram tills vi kom till skolan där det var en lyktstolpe jag höll på att glida in! Men nu är det färdigt kört för idag. Så snart bär det av till Piteå. Tror det blir mackor och nyponsoppa till middag, hur gott?!:)





Som väntat..!

Var ju inte oväntat, men tusan vad mycket svåra frågor det var! Bara plugga mer och boka nytt prov, bättre lycka nästa gång!:)





Har ni sett, det snöar?!;)

På väg till Luleå för YKB provet, kommer gå sådär (..inte för att vara negativ) men ja, jag blir förvånad om jag klarar det! Men kan ju gå bra också:) på nån timma vet vi!





Prov imorgon

Sitter hos farmor och pluggar inför YKB provet som är imorgon!





Kopplat släp

Har kopplat släp för första gången idag + gjort säkerhetskontroll på det. Kommer vara ute i "gropen" hela dagen, nu innan lunch har vi turats om att backa och sen blir det nog annat senare idag! Mina tår är som isbitar..måste komma ihåg tjocksockar tills nästa gång vi ska vara ute! Men nu in i värmen för lunch:)





På väg att bli sjuk?:(

Har inte mått nåt vidare idag.. Hoppas bara att jag inte blir sjuk! Så blev inte riktigt alls som jag tänkt idag, utan har mest legat och vilat. Trist!





LOVE

Satt och kollade på Bubbelroom och hittade dessa tröjorna, hur fina?! Åh vill ju ha allihopa!! Väldigt väldigt fina...:)
F.A.V Sequins Love Jumper Pink Bubbleroom.seF.A.V Sequins Peace Top Black Bubbleroom.seF.A.V Bat Cross Top Black Bubbleroom.seF.A.V Sequins Love Jumper Grey Bubbleroom.se




Framåt eller bakåt?!

Har väl sovit så där i natt, kanske beror det på att vi var fem stycken som trängdes i sängen..! Milla (mammas vovve) fick sova hos oss i natt och så Alban (katten) och så vi. Trångt! Jaja lite piggare idag i alla fall, har ungefär hur mycket som helt som ska göras, bland annat städa, plugga inför provet, in till stan, göra sushi, träna..inser att det kan bli lite svårt att hinna med allt..Oj var det i natt klockan skulle ställas om?! På datorn är den strax efter 6 och mobilen strax efter 7...förvirrad, vilket håll ska klockan ställas åt?




Duktig!

Det var den dagen, blev inte mycket piggare..men ny dag imorgon:) Nu blir det sova! Kolla vad duktig Minou är, hon har alltså öppnat bilden i en app och lagt på filter!! Hon är ju snart duktigare än mig på mobilen:) Godnatt & sovgott!





Att man aldrig lär sig..!

Hade tänkt fara in till stan idag, men nää ingen ork alls..men såklart mitt eget fel! Ingen middag igår + starka drinkar = ingen bra kombination! Trist att en hel dag gått och man inte gjort nåt, men ska försöka vila ett tag nu. Förhoppningsvis lite piggare när jag vaknar:)





Fin!

Finaste koftan från Gina, hoppas den är lika fin på:)




Sliten..

Blev inte mycket till utgång för mig..inget alls! Men kul var det fram tills jag inte mådde så bra i alla fall!:) Och nu blir det att försöka ta sig upp ur sängen..godmorgon eller nåt!





Helg:)

Så där, nu bär det av hemåt! Har varit en lång dag, skönt med helg:) Ska iväg och handla, hem och byta om och sen iväg igen! Uppdaterar nog senare då jag har mer ström på mobilen...går en hel del på dagarna, tycker jag laddar som hela tiden! Bild från i våras, kan man bli annat än glad?! Sötungen:)